Благотворителен книжен базар подкрепя кампанията „Писател назаем“ на 3 март

Екипът на „Аз чета“ посреща 3 март с тематичната Седмица на българската литература в сайта и втория Благотворителен книжен базар.

На първото такова събитие през април събрахме малко повече от 1000 лв. в подкрепа на проекта „Пътуващите сандъчета“ на Фондация „Детски книги“ и Българска библиотечно-информационна асоциация. Този път Благотворителният базар ще е в полза на кампанията „Писател назаем“, която среща ученици от горните класове със съвременни български автори.

Събитието отново ще се проведе в Читалище.то, където между 10:00 ч. и 16:00 ч. в деня на националния празник 3 март ще можете да закупите подбрани книги на символични цени.

Книгите, от които ще можете да избирате, са предоставени като дарение от екипа на „Аз чета“ и наши приятели. Подбрали сме предимно нови издания, които са ни донесли много щастливи моменти и вярваме, че могат да зарадват и вас.

Очакваме ви на 3 март между 10:00 и 16:00 в Читалище.то на ул. Лавеле 11 /зад централата на УниКредит Булбанк/. Ще си говорим за книги, образование, литература. Ще срещнете нови приятели и ще си тръгнете с нови (за вас) книги. Какъв по-хубав начин да отбележите националния празник и да прекарате събота?

Елате с приятели!

Няколко често задавани въпроса:

❓Искам да купя книги, но не мога да посетя събитието?
✅ Няма проблем, можем да ти изпратим книги до офис на “Еконт” за твоя сметка с наложен платеж. За да си струва, те съветваме да избереш поне 3 книги.

❓Приемате ли дарения под формата на книги?
✅ Благодарим ви за желанието да ни подкрепите, но нямаме възможност да приемем дарение под формата на книги. Имаме достатъчно за провеждането на Благотворителния базар и с ограничаването на даренията имаме по-добър контрол над качеството на предлаганите заглавия. Ако все още искате да подкрепите кампанията, може да дойдете, за да си купите книга и/или да дарите чрез банков превод или PayPal. Виж повече на pisatelnazaem.com

❓За какво ще използвате дарението ми?
✅ Благодарим ти за този въпрос! Ето тук можеш да видиш част от отговора. Ако искаш да знаеш повече, пиши ни – ще се радваме да ти отговорим!
http://www.pisatelnazaem.com/za-kakvo-shte-izpolzvame-darenieto-ti

⭐⭐⭐⭐⭐

“Писател назаем” е кампания на най-голямата специализирана медия за книги и четене в България „Аз чета“. Реализира се с финансовата подкрепа на ПроКредит Банк (България) ЕАД и INDEVER, както и с партньорството на фондация “Детски книги”, Международна награда на херцога на Единбург – България и Фондация Глобални библиотеки – България. Медийни партньори на инициативата са bTV, Terminal 3, Bulgaria ON AIR, Мама Нинджа и Az-deteto.bg.

Събитието във фейсбук може да намерите тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *